Hirdetés

Új Death Rally a Max Payne készítőitől?

|

A finn Remedy Entertainment biztosítani szeretné magának az akcióban bővelkedő autós játék jogait.

Hirdetés

Bizony, a csapat, amelyiknek a szép sikereket elért Max Payne első és második részét, valamint a megjelenés előtt álló X360-exkluzív Alan Wake című alkotást köszönhetjük tizenhárom évvel ezelőtt mutatkozott be a nagyközönség előtt.



A játék, amivel sikeresen vették az első akadályt nem más, mint az 1996-os Death Rally, egy felülnézetes, könnyed kikapcsolódást nyújtó autóverseny, amiben elég gyakran fordult elő, hogy a versenyzők keresztbe tettek egymásnak a felvehető fegyverek, és boosterek segítségével.



Egyelőre nem tudni, hogy mi a finnek szándéka, az viszont tény, hogy kérvényezték a Death Rally védjegy bejegyzését. Spekulatív találgatások szerint nem kizárható egy új projekt. Egy Death Race-szerű autós arénaharc nem lenne elvetélt gondolat. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy GOG-on, Steam-en kívánják újra kiadni, vagy talán egy XBLA/PSN hálózatokra szánt remake készülget.
Ti melyik változatnak örülnétek leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)