Hirdetés

Új Everquest kiegészítők jönnek

|

1999-es megjelenésekor az Everquest szinte definiálta a "népszerű mmo" meghatározást. Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán, de mind az Everquest, mind kisöccse, az Everquest II él és virul.

Hirdetés

Ezen a héten zajlott Sony Online Entertainment által rendezett Fan Faire Las Vegasban (ez olyasmi, mint a Blizzardnak a Blizzcon), ahol a sok érdekesség mellett két bejelentés is érkezett.

Egyrészt az Everquesthez újabb kiegészítőt jelentettek be, amely a tizenhatodik (!) kieg lesz a játékhoz. Címe: Everquest: Underfoot. Novemberben jelenik majd meg, egy méretes föld alatti playfieldet és rengeteg új lemészárolandó szörnyet tartalmaz majd.

Bejelentettek egy új kiegészítőt az Everquest II-höz is, melynek címe Sentinel's Fate. Ez már a hatodik fizetős kieg lesz az Everquest II-höz. 2010 februárban jelenik majd meg, legfőbb jellemzője a maximális szint kitolása 80-ról 90-re, amely rengeteg órányi kalandozást tesz majd lehetővé. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)