Hirdetés

Új GameStar ranglétra #2- Berényi Miki

|

Az új GSO lehetőségei korlátlanok! A hamarosan aktiválódó avatarok mellé rangokat is osztogatunk majd jókedvvel, bőséggel!

Hirdetés

Vágási Feri osztatlan sikerét elnézve egyértelmű, hogy folytatjuk a mászást az új GameStar ranglétrán, aminek következő lépcsőfoka a magyar Jockey Ewing, vagyis Berényi Miki. Ahogy két pont meghatároz egy egyenest, úgy ranglétránk eddigi két szereplője is mutat egyfajta tendenciát, miszerint ezek a GS-es srácok bizony arra méltó sorozatfőhősöket válogattak össze, a maguk sajátos (nem feltétlen egészséges) logikája szerint. Ez így igaz, de messze még a tízes lista vége, és el is kell oda jutni jövő hét keddig. Vágási Feri után tehát következzen a hétköznap esték antihőse, a megkerülhetetlen figura, ez a „Szőke" macska, akinek kilenc élete van és mindig talpra esik: Berényi Miki.

GameStar ranglétránk második és egyben utolsó magyar szereplője a Yin és Yang ősi kínai filozófiájából került be válogatásunkba, hogy ellensúlyozza Vágási Feri jóságát és lelki tisztaságát. Így, hogy az Univerzum egyensúlya helyre állt, azok a kedves júzerek érdemlik majd ki a megtisztelő Berényi Miki besorolást, akik hozzá hasonlóan átlagban naponta minimum egyszer feltűnnek nálunk, és a napi egy kommentet meghaladva egyéb csínytevésekre is hajlandók (ezekről később). A jövő Berényi Miklósai aktív részét képzik népes közösségünknek, akiket hősünkhöz hasonlóan az sem tántorít el, ha egy-két kommentje moderálásra, ne adj isten törlésre kerül. Az élet nagy pofonjaira fittyet hányó, mindig törtető és próbálkozó aktív GSO felhasználók valóban büszkék lehetnek majd arra, ha egy nap Berényi Miklós nevét olvashatják a sajátjuk alatt. Mi is azok lennénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)