Hirdetés

Új GameStar ranglétra #4 - Earl

|

Az új GSO lehetőségei korlátlanok! A hamarosan aktiválódó avatarok mellé rangokat is osztogatunk majd jókedvvel, bőséggel!

Hirdetés

A már óriási népszerűségnek örvendő új GameStar ranglétra negyedik fokán egy meglehetősen kétes személyiség áll, már mint ami az elkövetett csínyeit illeti. Mentségére szóljon, hogy egy isteni csoda révén később rátalált a helyes útra, amin persze a maga egyedi stílusában kezdett menetelni. Hölgyeim és uraim, az új GSO ranglétrájának negyedik helyén köszöntsük nagy-nagy szeretettel Earlt!


Earl Hickey testvérével szemlátomást vidéki miliőben felcseperedett emberpalánta, a napi pár doboz sörnél nagyobb igénye nem igen akad. Egy nap aztán nagyot fordul vele a világ. A hirtelen ölébe pottyanó 100,000 dolláros lottónyeremény az egész életét megváltoztathatná, ha egy autóval történt kellemetlen találkozás után el nem veszítette volna nyertes szelvényét. Amíg gipszbe öntve és a nyugtatók kellemes hatása alatt a kórházban lábadozik, megalkotja a saját karma elméletét. Egy hosszú listában összeírja eddigi bűneit, majd megfogadja, hogy mindet egytől-egyig jóváteszi. Az eseményeknek az ad majd igazán nagy lökést, hogy az első jócselekedet meghozza gyümölcsét, s Earlhöz visszaszáll a nyertes szelvény. Innen pedig már nincs visszaút.


De mit is szűrhet le az egyszeri GSO felhasználó Earl kalandjaiból? Elsősorban azt, hogy minden jócselekedet után nem maradhat el a jutalom sem. Minden GSO berkekben véghezvitt hőstettet kimagaslóan magas pontszámokkal honorálunk majd, legyen az akár saját adatlapunk hiánytalan kitöltése és gondozása, vagy épp GSTV feltöltés. Vigyázni sem árt azért! Ahogy Earl karmája keményen visszavág a rossz dolgok miatt, úgy a deviáns megnyilvánulásokat mi is büntivel honoráljuk majd. De ne ez lebegjen a szemeitek előtt! Hanem az, hogy ha Earl rangjára pályáztok, akkor nem árt nektek is egy lista azokkal a dolgokkal, melyek extra pontokért várják, hogy véghez vidd őket. A végén pedig találkozunk a Paradicsomban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)