Hirdetés

Új GameStar ranglétra #5 - Sheldon Cooper

|

Az új GSO lehetőségei korlátlanok! A hamarosan aktiválódó avatarok mellé rangokat is osztogatunk majd jókedvvel, bőséggel!

Hirdetés

Hogy nem tudod kicsoda Sheldon Cooper? Öreg hiba. De nincs nagy baj, majd most mindannyian megvilágosodunk. Sitcomokra vadászó barátainknak Å‘ ma egy megkerülhetetlen figura. A már-már földöntúli tudásmennyiséggel a fejében létezÅ‘ egyetemi tudóst ikonikus személyisége és szállóigévé váló beszólásai okán megfelelÅ‘ jelzÅ‘nek találtunk GameStar ranglétránk ötödik helyére

Miért érezzük azt, hogy Sheldon többet jelent, mint az eddigi versenyzőink? Egyrészt mert vérbeli, nagybetűs GAMER. Legyen szó Haloról, Rock Bandről vagy Age of Conanról, senki nincs aki fölé kerekedhetne (kivéve ugye Penny-t). Tudása a húrelméleten túl az összes képregényre és sci-fi műre is kiterjed, amiért közepesen advanced, minden téren használható tudással rendelkező aktív felhasználóink megtisztelésnek vehetik nevét a sajátjuk alatt. Végül pedig, de nem utolsó sorban humoros. Elvégre ki más akarna klónozni magának egy saját Leonard Nimoy-t, vagy Doppler-effektusnak öltözni egy halloween partin? Az új GameStar ranglétra ötödik helyén tehát a The Big Bang Theory Dr. Sheldon Coopere. Mert szeretjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)