Hirdetés

Új GameStar Ranglétra #7 - John Locke

|

Az új GSO lehetőségei korlátlanok! A hamarosan aktiválódó avatarok mellé rangokat is osztogatunk majd jókedvvel, bőséggel!

Hirdetés

Hát igen, nyílt titok lett a GSO ranglétrájából. Hiszen utolsó négy versenyzÅ‘nk még nem kapott hivatalos bemutatást, de neveik már fel-fel bukkannak a sajátunk mellett. Ám hogy teljes legyen a kép, vegyük hát számba az elmaradottakat is!

Értelmiségi körökben John Locke neve nem biztos, hogy a 815-ös repülÅ‘járat furcsán viselkedÅ‘ túlélÅ‘jét jelenti, de ezek a sznobok már csak ilyenek. Mi azért maradjunk eme kedves kopasz úriembernél, hiszen több tulajdonsága révén is kiérdemelte a szereplést GameStar ranglétránkon.

Hiánytalanul leírni Locke hibátlan felfogását a titokzatos szigetről emberpróbáló feladat lenne, hisz nem született még értelmes lény a világon, aki annyira tisztában lenne az ottani dolgokkal, mint ő. Lock és a sziget kapcsolata viszont sok hasonlóságot mutat olvasóink és a GSO viszonyáról. Locke szentül hiszi, hogy ez a sziget, más -különleges. Hogy nem ő választott, hanem hogy őt választották. A sziget a végzete, s mostantól ide tartozik. Végül pedig hogy minden, ami itt történik, annak oka van. Biztosak vagyunk benne, hogy újdonsült John Locke-jaink is hasonlóan vélekednek a megújult GSO-ról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)