Hirdetés

Új GameStar ranglétra #1- Vágási Feri

|

Az új GSO lehetőségei korlátlanok! A hamarosan aktiválódó avatarok mellé rangokat is osztogatunk majd jókedvvel, bőséggel!

Hirdetés

Új site, új ranglétra -ez már csak így megy. A folyamatos fejlesztések eredményeképp jövő héten életbe lép az új GameStar ranglétra, amit ezentúl a becses nevetek alatt/mellett/fölött vélhettek felfedezni. Hogy ki milyen besorolást kap, az egy soktényezős, bonyolult egyenlet végeredménye, s most előlegben legyen elég annyi, hogy a kommentszám, és egyéb elkövetett merényletek után jár nektek a pont, ezek függvényében pedig a GameStar Community-ben birtokolt rang. Hogy melyek azok viselkedésformák, melyeket extra pontokkal jutalmazunk, az egyelőre maradjon titok. :)

Szeretünk benneteket, de tényleg, igazán. Ezért sem akartunk kezdő felhasználóink szükségszerűen alacsony pontszámait „n00b", „piskóta", „újonc", „kopasz" és egyéb degradáló titulussal honorálni. Jobbat tudunk! Ezennel ünnepélyesen bemutatjuk a GSO új, tízlépcsős ranglétrájának első fokát, Vágási Ferit!

Vágási Feri egy legenda, akinek elejtett félmondatára egy ország akart „beszállni az internetbe". Ezért is kuriózum, hogy belépő tagok egyből az ő nevét olvashatják a sajátjuk alatt. Persze nyomós okai voltak annak, hogy végül Vágási Feri lett az origó itt a GSO-n. Korhű felvételek bizonyítják, hogy Feri nem sokkal a Berlini fal leomlása után már napi érintkezésben állt személyi számítógépével, amire ha lett volna tízezer forintja, meg is vette volna a „mikroszoft windóz kilencvenöt programot", amivel egyéb csodákat is művelhetett volna. Ám csak úgy, mint lelkiismerettel rendelkező olvasóink, a jogtiszta szoftverhasználat úttörőjeként Feri sem engedett a kísértésnek és nem hagyta magát elmerülni az illegális szoftverhamisítás bűnös bugyraiban. Végül de nem utolsó sorban pedig megkönnyíti a vele történő azonosulást az, hogy neki is ugyan az a súlyos gond nyomja folyamatosan a vállát: „a gép nem alkalmas, modernebb kellene".

A ranglétra legalsó fokán tehát a mindennapi élet gondjaival meghurcolt átlagember Vágási Feri, akit tökéletes jelzőnek érzünk a mindennapi élet gondjaival meghurcolt átlag gamer neve mellett. Hamarosan itt a második lépcsőfok, de addig is merítsünk valamennyit Vágási Feri filozófiájából és életbölcsességéből. Szigorúan a szakmában maradva persze.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)