Hirdetés

Új GTR szimulátor a láthatáron. Jön az iOpener?

|

A kitűnő, ám igen nehéz autóverseny-szimulátorairól híres svéd SimBin 2011-re ígéri a GTR sorozat folytatását. Lehet, hogy végre megismerhetjük az iOpener technológiát.

Hirdetés

A valódi autó szimulátorok rajongói körében igen nagy tiszteletnek örvendő svéd játékfejlesztő, a SimBin bejelentette, hogy gőzerővel dolgoznak az etalonnak számító GTR sorozat legújabb tagján. A játék valamikor 2011-ben érkezik, de egyelőre nincs még címe, nem nevezték meg a lehetséges platformokat (az előző GTR PC-s volt), és egyetlen kiadóval sem kötöttek megállapodást (a TBA esélyes). A GTR sorozat legutolsó címe a GTR2 volt, így kézenfekvő lenne a GTR3 elnevezés, de ha ennyire titkolóznak, akkor lehet még meglepetés.

A sajtóanyag persze eléggé "sejtetősre" sikerült, de néhány részletet azért ki tudtunk hámozni. A fejlesztő szerint az új játék a SimBin-stílusú versenyzés gyökereihez vezeti vissza a játékosokat, és hatalmasat lép előre a valósághűség, a fizikai szimuláció és a látvány terén. Ja, hogy ez nagyon marketinges? A SimBin-t ismerve ettől még igaz lehet... Teljesen új grafikus motor dübörög majd a szimulátor alatt - a pletykák szerint az új GTR-ben mutatkozik be a jófélének ígérkező Lizard engine - és elődeihez hasonlóan valamelyik FIA GT Bajnokságra épül majd, de azt még nem tudni, hogy pontosan melyikre. Széleskörű online szolgáltatásokat kínál majd a játék, és a későbbiekben természetesen letölthető tartalmakkal is kedveskedni szeretne a SimBin.

Könnyen lehet, hogy az új GTR játékra mérföldkőként fogunk majd tekinteni, ugyanis a hírek szerint itt debütálhat egy igazán innovatív technológia, az iOpener rendszer is, amely lehetővé teszi, hogy virtuálisan csatlakozzunk egy valóságban zajló élő autóversenyhez, és összemérjük a tudásunkat a profikkal. Olvassátok el erről korábbi cikkünket, mert igazi különlegességgel állunk szemben. "Könnyű vezetni, nehéz tökélyre vinni" - hangzik a SimBin jelszava. Várjuk szeretettel...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)