Hirdetés

Új játékon dolgozik a Monolith

|

A No One Lives Forever és a F.E.A.R. sorozatok alkotói új multiplatform játékuk fejlesztésére keresnek munkatársakat.

Hirdetés

A Warner Bros. Interactive tulajdonában lévő Monolith Productions neve sokak számára csenghet ismerősen, elvégre ezek a lányok és fiúk olyan játékokkal örvendeztettek meg bennünket az elmúlt másfél évtized során, mint a No One Lives Forever, a F.E.A.R., az Aliens vs. Predator 2, a Tron 2.0, a Blood, a Get Medieval, a Sanity, a Condemned, és ezek kiegészítői, illetve folytatásai.



A stúdió pillanatnyilag senior software engineer munkakör betöltésére keres megfelelő embert, aki lehetőséget kap egy PC, PS3 és X360 platformokra szánt AAA-kategóriás, belső nézetű akciójáték fejlesztésében való részvételre.
A fentebb említett címek közül melyikhez látnátok szívesen folytatást, amennyiben nem valami újra és eredetire vágynátok inkább?

Mi jöhet még a F.E.A.R. 2: Project Origin után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)