Hirdetés

Új játékon dolgozik a Ninja Gaiden alkotója

|

A Ninja Gaiden sorozat atyja egy ideje lelépett az anyacégtől. Mint kiderült, vitte magával a fél stúdiót is.

Hirdetés

Tomonobu Itagaki elválása a Tecmo-tól nem volt egyszerű. A Ninja Team ex-főnöke, be is perelte volt munkaadóját, majd vette a kalapját , és balra el. Ninja Gaiden folytatás ügyben nem nyilatkozott Itagaki úr, de hát az a franchise maradt is a Tecmo birtokában. A csaknem Xbox 360 exkluzív Ninja Gaiden 2, Sigma alcímmel hamarosan jön PlayStation 3-ra is, de hát ez már nem Itagaki gondja.

Itagaki úr azonban nem egymaga lépett le a Ninja Teamből. Mint kiderült, legalább 20 ember követte őt, köztük szinte az összes vezető beosztású fejlesztő. Hogy ki csinálja akkor a Ninja Team által beígért folytást, nem tudjuk, de azt igen, hogy Itagaki és csapata nem tétlenkednek. Az új stúdiónak ugyan neve még nincs, de az elmúlt csaknem egy év alatt összedobtak egy új grafikus motort, és most éppen gőzerővel dolgoznak valami "forradalmian új" cuccon. Ilyet már hallottunk néhányszor, de azért reménykednünk. Az biztos. hogy fel kell kötni a felkötnivalót, mert a Ninja Gaiden 2, a maga kategóriájában igen jófajta. Sajnos további infók nem várhatóak az idei E3 keretében sem, merthogy a nevenincs stúdió nem lesz ott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)