Hirdetés

Új Lego játék Nintendo DS-re!

|

A Warner bejelentette, hogy egy újabb Legos játékon dolgozik, ahol pizsamába öltözött figurákkal fogunk rohangálni.

Hirdetés

Gyerekkoromban rongyosra néztük a nindzsás filmeket a szomszéd haverommal! A látottak annyira felpörgették az agyunkat, hogy utána fél napig egy arcunkra tekert pólóval és egy hosszú seprűnyéllel terrorizáltunk az otthoniakat. Nyugtassatok meg, hogy Ti is csináltatok ilyeneket.

Fiatal éveim másik meghatározó élménye a non-stop legozás volt. Nagy örömömre most ezt a két dolgot összeházasítják. Az ő nászukból fog megszületni a Lego Ninjago. Az alkotás Nintendo DS exkluzív lesz és az egyjátékos kampányon kívül más játékosokkal is megmérkőzhetünk majd, hála a multiplayer támogatásnak. A humor és az egyedi látványvilág, valamint az ötletes megvalósítások a sorozat ezen részéből sem hiányozhatnak. Pontos megjelenési dátum még nincs, de a megjelenést tavaszra lőtték be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)