Hirdetés

Új Lucasarts játék bejelentése a Gametrailers TV-ben még a héten

|

A Lucasarts egy huncut cég. Hányszor elhintették már, hogy jön a nagy bejelentés, aztán csak két Wii remake került szóba... grrr...

Hirdetés

Most aztán tényleg azt igérik, hogy jön a NAGY bejelentés a héten...

Ezúttal azonban úgy néz ki tényleg lesz új játék-bejelentés, méghozzá a Gametrailers TV-n élő adásban, be is fognak mutatni az új játékból részleteket. legalábbis ezt írta twitterében Geoff Keighley, a Tv show házigazdája:

"A LucasArts be fog jelenteni egy vadonatúj játékot a GTTV-ben - mutatnak is valamit a játékból. több részlet hamarosan"

Erre a Lucasarts a következőt twittelte:

"A LucasArts be fog jelenteni egy vadonatúj játékot a GTTV-ben - mutatnak is valamit a játékból. több részlet hamarosan. (nézzétek!)"

Vicces, mi? Amint megtudtunk valamit, azonnal szólunk!

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)