Hirdetés

Új médium meghódítására készül Command & Conquer

|

Jövőre sosem látott formában láthatjuk viszont a még mindig népszerű C&C univerzumot.

Hirdetés

Március 16-án mutatkozik be a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, s ezzel lezárul egy korszak a C&C sorozat életében.



Mint arról már korábban beszámoltunk, az EA Los Angeles gigantikus méretekre duzzasztott stúdióját több más részben, vagy teljesen felszámolt stúdióval együtt mindent felforgató szerkezeti reformoknak vetik alá, ami konyhanyelven sok száz elbocsátott munkatársat jelent. Köztük lesz az a csapat is, amelyik a Generals óta több-kevesebb sikerrel egyengeti a patinás franchise útját.
Az Electronic Arts a Might & Magic, valamint a Heroes of Might & Magic sorozatok atyjaként tisztelt John Van Caneghemre bízta innentől a rajongók szerint jóval több tiszteletet és alázatot érdemlő Command & Conquer univerzum sorsát, aki a mostaninál jóval nagyobb hangsúlyt fektetne az online szolgáltatásokra és interakcióra, mintegy előrevetítve, hogy a sorozat következő epizódja akár MMORTS is lehet.



Hogy erre mikor kerülhet sor, annak megjóslására botorság lenne kísérletet tennem, ellenben azt már készpénznek vehetjük, hogy még 2010 első felében kilép a Command & Conquer a videójátékok műfajának béklyójából, hogy egy új médiumot hódítson meg. Úgy vélem, képregényről lehet szó, de egy regényt, vagy egy animációs filmet sem zárhatunk ki. Ti mire tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)