Hirdetés

Új "mindenevő" egerek a Logitech-től

|

A Logitech legújabb fejlesztésének hála, ezentúl akár üveglapon is működik kedvenc asztali rágcsálónk.

Hirdetés

Két új egeret kínál a Logitech, előssorban az esztétikát előnyben részesítő felhasználóknak. A Logitech Performance Mouse MX, és a Logitech Anywhere Mouse MX, az új Darkfield Laser Tracking technológiának köszönhetően minden felületen gond nélkül üzemel.

A Logitech kutatása kimutatta, hogy az otthonok 40%-ában található valamilyen üvegfelület (az ablakokat nem beleértve). A laptopok egyre növekvő népszerűségével, a felhasználók számítógép használati szokásai is megváltoztak. Mivel az emberek nincsenek helyhez kötve, rendszerint a lakás több pontján is használják a gépüket, így nem egyszer találkoznak olyan változatos felületekkel - mint a gránit és a lakkozott fa -, amelyeken egy átlagos egér nem használható. Ablakon ugyan senki nem fogja használni az új kütyüket, de egy szép kis üveg asztalon már elképzelhető. Az egyetlen feltétel, hogy az üveglap legalább 4mm vastag legyen. A két új egér nem éppen olcsó. A Performance MOuse MX 99, míg az Anywhere Mouse MX 79 eurós áron debütál még ebben a hónapban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)