Hirdetés

Új rendezőt kap a Bioshock film

|

A rendezői székből felálló Gore Verbinski helyére Juan Carlos Fresnadillo csücsül.

Hirdetés

A John Logan forgatókönyvéből készülő Bioshock mozifilm még bőven az előkészületeknél tart, de már több akadály leküzdése vált szükségessé.



Egyrészt a gazdasági válság hatására kénytelen volt lefaragni a Universal a 160 millió dollárig emelkedő produkciós költségekből. Sokan tartottak attól - tegyük hozzá, joggal -, hogy a Universal/20th Century Fox gondozta Halo adaptáció sorsára jut a projekt, de a filmstúdió illetékesei fogadkoztak, hogy ilyesmiről szó sem lehet, csupán alacsonyabb költségvetésből kell majd gazdálkodni. Ennek folyományaként külföldre költöztetik a forgatást, ahol alacsonyabbak az adóterhek. Sajnálatos módon ez a változtatás nem fért össze a rendezést elvállaló Gore Verbinski terveivel, aki a Paramaount számára forgatandó Rango című animációs film munkálatai miatt nem vállalkozott a külföldi kalandra. Így tehát eredeti rendezőnk felállt a székből, ám producerként továbbra is rajta tartja szemét a Bioshock adaptációján.



A Universal Pictures nem tétlenkedett sokáig, hiszen máris megtalálta az ideálisnak vélt cserejátékost a "28 héttel később" rendezője, Juan Carlos Fresnadillo személyében. Már csak a Take Two döntéshozóinak egyetértése hiányzik, s amennyiben nem találnak kifogásolni valót a rendezőjelölt személyében, akkor egy lépéssel közelebb kerülünk a mozifilmhez, ami Strauss Zelnick Take Two-vezér szavai szerint a tervezés alatt álló Bioshock 3-mal együtt fog bemutatkozni. Mivel a Bioshock 2 jövőre csúszott, s a harmadik rész premierjére alsó hangon még plusz két évet így vélhetően 2012 és 2013 között zarandokolhatunk el a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)