Hirdetés

Új repülőterek repülőgép-szimulátor rajongóknak

|

Akik rendszeresen figyelik a GSO-t azok tudják, hogy amikor lehet, igyekszem a repülés iránt érdeklődők kiváncsiságát is kielégíteni.

Hirdetés

Most épp a legfrissebb (a múlt héten megjelent) repülőterekről, és repülőtéri szolgáltatásokról írnék egy rövid összefoglalót.

Monastir X - Az említett repülőtér egy igen népszerű észak-afrikai légikikötő: a Habib Bourguiba International Airport kelet-Tunéziában találahtó. A Tunéziai köztársaság megalapítója és sokáig elnöke is volt a repülőtér nevét adó Habib Bourguiba. A légikikötő 1968-ban nyílt meg

US Cities X: New Orleans - Ahogy a címből is látszik, ez nemcsak egy repülőtér, hanem egyben egy szcenárió is - New Orleans és környéke található benne 1200 egyedi, modellezett épülettel és 30ezer egyéb épülettel. A közelben található 5 helikopter-leszálló, és egy tengeri leszállópálya is akkurátusan modellezve van. A nemzetközi repülőtér és a NAS bázis nagyfelbontású textúrákkal került modellezésre, és a Mississipi hajóközlekedése is bekerült gőzhajókkal (s persze még van sok-sok érdekesség).

Airport Enhancement Services 2.04 - Ez voltaképp nem egy önálló repülőtér, hanem egy repülőtéri csomag. Olyan funkciókat tesz lehetővé, amelyek a repülőgép földi kiszolgálásához tartoznak. Például amikor kitolják/betolják a gépet, télen jégtelenítik a szárnyakat és a fontos felületeket, az utasok beszállítása is szimulálva van hangokkal is, a repülőtéren "Follow ME" autót kell követni, szimulálja a vizet, havat vagy a a jeget a repülőtéren, részletes marshallt mutat, aki segít a gépnek beállni integetésével stb... igen hasznos kiegészítő azoknak, akik szinte valós repülőteret akarnak.

German Airports 3: Berlin Tegel. Aki picit otthon van a repülés aktualitásaiban az tudja, hogy a Berlin-Tegel Otto Lilienthal repülőteret hamarosan bezárják. 2008-ban 15 millió utas használta, ez volt/van Berlin fő repülőtere, amelyhez erős történelmi kötődés is tartozik a berlini légihíd okán. A mostani kiadványban a repülőtér aktuális állapota látható minden felfestésével, épületével, tárgyaival, kifutóival, gurulópályáival, fényeivel és navigációs segítségeivel együtt. Nagy felbontású légifelvételek segítségével csinálták meg ilyen részletesre.

A Berlin-Tegel mind FS2004, mind FSX, a másik két repülőtér csak FSX alá érhető el. Az AES mind FSX, mind FS2004-hez elérhető.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)