Hirdetés

Új Spore játék fejlesztés alatt?

|

Ha minden igaz, érdekes bejelentést hallhatunk majd a San Diegóban megrendezendő képregénykiállításon.

Hirdetés

Az előzetes programból ugyanis az derül ki, hogy egy új, a Spore DNS-én alapuló játékot mutatnak majd be, melynek címe DarkSpore - ezt a nevet adták a játéknak a fórumokon.

Az SDCC listája a következőt árulja el: "A Maxis Studio (The Sims és Spore videójátékok) bejelentette következő projectjét, a vadonatúj, Spore DNS-én alapuló sci-fi akció-szerepjátékot" - ez olvasható az SDCC katalógusában az események listájában. "Csatlakozzatok a fejlesztés 3 kulcsfigurájához: Thomas Vu, Paul Sottosanti és Lauren McHugh először mutatják be a játékot a nyilvánosságnak."

A fórumokon keringő pletykák szerint a játékosoknak szembe kell szállniuk a Darkspore nevű ellenséggel, akik egy gonosz alien faj. Ahogy ilyenkor lenni szokott természetesen el akarják foglalni az egész galaxist. Érdekesség, hogy jelenleg a Darkspore.com (amely cím az EA tulajdona) át van irányítva a Spore.com-ra.

Májusban azt nyilatkozták EA-sok, hogy 2011 első felében ki fognak majd adni egy Spore-os címet.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)