Hirdetés

Új Tomb Raider készül?

|

Vannak emberek, akik sosem tudnak egy titkot megtartani - ugyan most nem tudok konkrét neveket mondani, ki volt az, aki hibázott, de tuti, hogy az EIDOS-nál sok ilyen dolgozik.

Hirdetés

Pletykákról és kiszivárgott dolgokról írni mindig veszélyes, mert feltünően sokan veszik komolyan, még akkor is, ha az ember teleragasztja "Figyelem, csak pletyka!" matricákkal - ez esetben SZÓ NINCS hivatalos bejelentésről, csak kiszivárgott ez meg az.

Néhány képernyő fotója és néhány érdekes adat az, amelyből arra lehet következtetni, hogy új Tomb Raider készül. Lara új kalandja állítólag nyitott világban játszódik majd, átdolgozott harcrendszert alkalmaznak majd a készítők és Lara fiatalkoráról, gyökereiről szól majd.

Ezt akár nem is lenne fontos elhinni, de van itt négy érdekesség, amely alátámasztja a spekulációt:

1. Az EIDOS elnöke szerint a következő Tomb Raider játék teljesen újjáéleszti majd a franchiset.

2. A Crystal Dynamics épp felvételt hirdet AAA franchise új részének fejlesztésére.

3. Toby Gard, a Tomb Raider sorozat létrehozója épp egy design csapatot vezet egy "be nem jelentett projecten" dolgozva.

4. Az EIDOS képtelen bármilyen titkot hosszú távon megtartani.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)