Hirdetés

Új World of Warcraft kiegészítők a Computermode-nál

|

Tetszetős grafikájú gamer egérpadok hirdetik a World of Warcraft univerzumot.

Hirdetés

Nem is igazi játékos az, aki nem rendelkezik valamiféle kegytárggyal, kiegészítővel vagy olyan extra cuccal, amin kedvenc játékának logója, egyik karakterének arcképe, netán egy jellegzetes csatátér helyszínének grafikája található. Általában a játékok speciális kiadásaihoz szokás ilyesmiket csomagolni, olykor a legelvadultabb ötletekből - szörnyes karakter, rohamsisak - is valós ajándék  válik.


Előfordul viszont, hogy külön megvásárolható perifériák is elérhetők a boltok polcain, játékos stílussal felvértezett billentyűzetek és egerekből egész nagy a kínálat mostanság. Az egérpados piacon viszont kicsit kusza a helyzet, az elérhető termékek száma sem túl sok, így pont jókor jött az a kis frissítés, mely a Computermode boltjában akár már ma megtekinthető.


A fő sodort természetesen a World of Warcraftos változatok jelentik, rögtön 4 különböző grafikájú egérpad is megvásárolható. Fontos kiemelni, hogy hivatalos World of Warcraft licenc bújik meg az egérpadok tervezése mögött, nincs szó tehát bóvli utánzatokról, minőségi és hosszú élettartamra tervezett alátétek láthatók a képeken. A padok aljára természetesen csúszásgátló bevonatot helyeztek, a felső réteg pedig úgy lett kialakítva, hogy a lehető legminimálisabb ellenállást fejtse ki az egér talpacskáival szemben. A WoW-os egérpadok 298×235 mm-es méretben érhetők el, vastagságuk mindössze 1,8 mm.


A pontos árakért tessék átfáradni a forgalmazó honlapjára, ha pedig netán megtetszene valamelyik, akkor már csak egy szimpla kattintás kell a virtuális kosár megtöltéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)