Hirdetés

Újabb EA bejelentések - Csúszik a Crysis 2, de jön a Need for Speed: Shift 2

|

Az Electronic Arts közzé tette legfrissebb pénzügyi jelentését, amelyből egyebek mellett a címben foglaltak derültek ki.

Hirdetés

Sok mindent rá lehet fogni a kiadóra, de azt, hogy tétlenül ülne babérjain, biztosan nem. 24 órán belül bejelentettek egy családbarát kreatív játékot Create címen, azt követően a Sims-széria legújabb inkarnációját (The Sims Medieval), s ezzel még korántsem végeztek.



Az első negyedévre (április-június) vonatkozó pénzügyi jelentésből megtudhatjuk, hogy bizony készül a Need for Speed: Shift 2, ellenben az aktuális üzleti év utolsó negyedére (2011 január-március) csúszik a Crysis 2 megjelenése.
A pénzügyi-gazdasági válságból még nem lábaltunk ki, de azért érezhető a javulás az előző év azonos időszakához mérten. Akkor 234 milliós veszteséget volt kénytelen elkönyvelni, most viszont 96 milliós nyereségről beszélhetünk.
A hírre jelentősen drágultak a cég részvényei.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)