Hirdetés

Újabb ok arra, hogy miért ne viselkedjünk retardáltként

|

A BlizzCon nem a legbiztonságosabb hely olyanok számára, mint az alábbi videón is látható Daniel.

Hirdetés

Mint minden évben, idén is megrendezték a táncversenyt, melyen az indulóknak azt kell bemutatniuk, mennyire tudják "élethűen" visszaadni a World of Warcraft-ban található karakterek táncait.

Az alábbi videón látható Daniel a férfi Undead-ek eléggé zúzós táncát próbálta utánozni. Elesett, de talpra állt és folytatta. Vesztére, ugyanis a második esés után már nem tudott talpra állni, és állítólag törött láb lett a produkció vége. Eltört vagy nem, az biztos, hogy a mentők vitték le a színpadról. Jó tanács: ha sötétben élő boxzsák vagy nulla mozgással és nulla izomzattal, ráadásul a csontjaid is olyan gyengék mint egy korhadt fa, akkor NE próbáld meg az Undead férfi táncát utánozni. Én szóltam.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)