Hirdetés

Újabb PC-s játékok a Kinect rendszerében!

|

A Rainbow Six Vegas és a CoD 4. része is áldozatul esett a nyughatatlan felhasználók elméjének.

Hirdetés

Jelen esetben azért kicsit összetettebb és komplikáltabb a helyzet. Nehéz volt elképzelni, hogy a Microsoft mozgásérzékelős rendszere hogyan fogja kielégíteni a keményvonalas FPS fanatikusok táborát. A megoldás nem más, mint beolvasztani egy másik cég jól bevált eszközét.

Önkéntes „feltalálónk" fogta a Wii irányítóját, hozzáhegesztette a Kinect rendszeréhez és máris megoldotta a problémát. Kicsit még döcögősen szórja az ólmokat a srác, de kellő gyakorlással akár egy igazi „hedcsát" huszárrá is válhat. A próbálkozás mindenképpen figyelemreméltó és egy továbbgondolt változattal akár még forgalomba is bocsátható. Tudjuk, tudjuk. A billentyűzet és az egér kombinációja verhetetlen az eredményesség oltárán, de vajon az élmények tengerébe ez az elképzelés mekkorát tudna cseppenteni? Szerintetek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)