Hirdetés

Jack Black új Psychonauts 2 gameplay bemutatót hozott nekünk

|

Ha kedvelitek a színészt, illetve várjátok már a Double Fine játékát, akkor mindenképp ajánlott csekkolni a friss videót.

Hirdetés

A tervek szerint a Double Fine Productions a Microsofttal karöltve hozza el nekünk jövőre a Psychonauts 2-t, ami sajnos még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de legalább már láthattuk, hogy nagyjából milyen hangulatú kalandokra számíthatunk. A napokban pedig újabb gameplay anyag érkezett, ráadásul nem is akárki mutatta be azt.

Hirdetés

Jack Black néha-néha foglalkozik videojátékokkal is az általa igazgatott, Jablinski Games nevű YouTube-csatornán, és nem olyan rég lehetősége nyílt fejest ugrani a Psychonauts 2 őrült világába, egy videó formájában pedig meg is osztotta velünk a tapasztalatait. Persze a bemutatót már csak a színész jelenléte miatt is érdemes lehet meglesni, de láthatunk teljesen új jeleneteket a játékból, szóval ha már izgatottan várjátok a Double Fine alkotását, akkor határozottan ajánlott elindítani az alábbi videót.

A Psychonauts 2 valamikor 2021-ben érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Xbox Series X-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)