Hirdetés

Jack Thompson: "A Medal of Honor játékosok elmehetnek a pokolba"

|

Melegebb éghajlatra küldte a Medal of Honor játékosait a troll ex-ügyvéd

Hirdetés

Kedvenc ex-ügyvédünk Jack Thompson, aki hülyeségeivel, megszállottságával és feltűnési viszketegségével annyi boldog percet szerzett már nekünk játékosoknak most visszatért, és győzelmet hirdetett. Mellesleg az összes, vele nem szimpatizáló Medal of Honor játékost is elküldte a pokolba.

Jack Thompson legutóbbi akciója egy levél volt az amerikai védelmi miniszternek, amiben a Medal of Honor betiltását követeli, mert az sérti a katonák hozzátartozóinak méltóságát, s mellesleg mert az USA ellenségei is tanulhatnak belőle. Javasolta továbbá, hogy vegyék elő azokat, akik a hadsereg részéről részt vettek a Medal of Honor fejlesztésében. Mint ismeretes, nemrég tálibokról Opposing Force-ra nevezték át a nem szövetséges oldalt a Medal of Honor multijában, előtte pedig kitiltották a játékot a hadsereg bázisairól. S hogy mit szól ehhez Jack Thompson?

„Újra nyertem, mint mindig. Minden játékos, aki nem értékeli a kultúránk megvédéséért tett erőfeszítéseimet elmehet a pokolba. És ha a játékosok nem tudják hogyan kell a leggyorsabban eljutni oda szóljanak nekem, és én küldök majd nekik egy cheat kódot, amivel gyorsabban odatalálnak majd." -mondta.  Neked még kód sem kell majd ehhez Jack.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)