Hirdetés

Jack Thompson esete a melegpornóval

|

Kedvenc ügyvédünk mókás kalandjai már gémer mindennapjaink szerves részévé váltak, így régi ismerősként üdvözöljük minden róla szóló hír kapcsán.

Hirdetés

Legújabb bolondos ötletével most ismét sikerült magára haragítania a törvényt, de most őszintén: van még valaki, aki ezen meglepődik?
Az eset a következő: Thompson ugye már nem egyszer akasztotta össze jelképes bajszát a floridai bírósággal, és egy ilyen folyamatban lévő per kapcsán kifogásolta, hogy a bíróság együttműködik az ügyész egy nagy ellenlábasával, a Norm Kent nevű ügyvéddel. Thompson remek támadási felületnek vélte ellenfelén, hogy az egy nagy melegpornó oldalt üzemeltet, és ezt a kifogást írásban nyújtotta be a bíróságnak. Azonban vélhetően úgy ítélte meg, hogy ezt a tényt szóban nem lehet eléggé hangsúlyozni, így csatolt a dokumentumhoz néhány explicit képet is az oldalról (pontosabban az oldalról linkelt oldalakról), mely felnőtt férfiakat ábrázolt különböző... intim szituációkban.
Természetesen a bíró nem értékelte az ügyész buzgóságát, úgyhogy Jack most kaphat a nyakába még egy szakmai alkalmatlansággal kapcsolatos eljárást. Persze ő ezt az eddig tőle megszokott módon teljesen másként látja. Saját szavaival: "Itt most nem én vagyok bajban. A bíró egy bizonyos ügyvéd anyagait offenzívnek tartotta. Egyszerűen imádom. Ez a legjobb dolog, ami mostanában történt velem". Kívánjunk neki még sok ilyen boldogságot, hadd tudjon szórakoztatni minket még hosszú-hosszú ideig.

ihatejackthompson.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)