Hirdetés

Jack Thompson ismét pereli a GTA kiadóját

|

Jack Thompson nevét ismét kezdhetjük "rettegni", mivel újfent beperelte a Take-Two Interactive céget a még ki sem adott játékai miatt.

Hirdetés

Jack Thompson neve azóta örvend közutálatnak, amióta a Grand Theft Auto 3 kapcsán beperelte a Take-Two kiadót. Haragját csak tovább mélyítette a Manhunt, és az azóta elkészített GTA részek megjelenése, ám az idén érkező folytatásokhoz ő is bekészítette a maga válaszát a kiadó ellen. A tervei szerint március 19-én adja majd be a bíróságra a per anyagot, amiben megtíltatná a kiadónak a Manhunt 2, illetve a Grand Theft Auto 4 terjesztését, mivel azokat 17 éven aluli gyerekek is megvehetik a boltokban. Nos, az esélyek szerintem nyílvánvalók, így végszónak csak emlékeztetnék midnenkit, hogy március végére ígérik az első videót a GTA 4-ből!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)