Hirdetés

Jack Thompson "turnézik" az amerikai koleszokban

|

Az az amerikai ügyész, akinek nevét szinte már minden gamer ismeri, egy igazi "turnén" vesz majd rész az USA-ban lévő koleszokban és a videojátékokban fellelhető erőszakról fog nyilvános vitát kezdeményezni a fiatalokkal.

Hirdetés

"Miközben a videojáték-ipar szinte szétrobban az erőszaktól, mégis, kiket is kéne kárhoztatni azért, hogy a fiatalság erőszakosan viselkedik?" - vetette fel a "költői" kérdést az ügyész.
A szerződéseket már alá is írták, de egyelőre még egyik kollégium sem sietett, hogy konkrét időpontokat egyeztessen az ügyésszel és egyik ismerősével, Bob Guccione Jr.-al, a SPIN kiadó vezetőjével, ugyanis ketten együtt vesznek majd részt a vitákon. Mindenesetre ezáltal alkalom nyílik rá, hogy az amerikai gamerek szemtől szembe találkozzanak Thompsonnal, aki a rendezvényszervező Wolfman Productions szerint a játékipar első számú közellenségévé vált...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)