Hirdetés

Jackhammer bejelentés - robotok kidobósoznak az új aréna FPS-ben

|

Újabb lövölde verseng azoknak a figyelméért, akik a régimódi aréna shooterek aranykorát sírják vissza, a Jackhammer meccseiben is elsősorban a játékosok ügyessége fog dönteni.

Hirdetés

Jó néhány játék, köztük a műfaj nagyágyúi is versenybe szállnak, hogy az aréna FPS műfaját újra a csúcsra emeljék, ma pedig egy újabb kihívójuk mutatkozott be. A brit Mission Crtl Studios első játéka annyiban különbözik sok versenytársától, hogy nem emberek, hanem robotok csapnak majd össze benne.

Hirdetés

A Jackhammer alapfelállása szerint a különböző harci gépek halálos kidobósa népszerű tévés sport lett, így rengeteg pénzt lehet szerezni az arénában. A készítők azt ígérik, hogy pörgős, elsősorban skillalapú játékmenetet próbálnak összeállítani, ahol lehetőségünk lesz visszapattanók begyűjtésére és trükkös, pattintott lövésekre is, ami elég érdekesen hangzik. Emellett testreszabhatjuk majd robotunk páncélzatát, de hogy ez csak kozmetikai jellegű lesz, vagy a játékmenetre is lesz-e hatása, azt nem részletezték.

Korábban egyébként volt már egy játék, amiben szintén robotok kidobósoztak, igaz az egy sokkal bohókásabb koncepció volt. Hogy ehhez képest a Jackhammer hogyan teljesít majd, elméletileg hamarosan megtudhatjuk, ugyanis egy korai hozzáférésű változat a közeli jövőben megjelenik a készítők tájékoztatása szerint.

Ti választanátok ezt a többi érkező aréna FPS helyett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)