Hirdetés

Jagged Alliance: Rage! - visszatér a körökre osztott taktikázás

|

Új csapat vette kezelésbe a Jagged Alliance szériát. Mutatjuk, milyen lesz az új rész.

Hirdetés

Négy éve már annak, hogy megjelent a Jagged Alliance franchise legutóbbi része, a Flashback a Full Control Games fejlesztésében, de nem voltunk tőle elájulva, így cseppet sem bántuk, hogy pihen a széria. A THQ Nordic alá tartozó HandyGames kiadó azonban az IP feltámasztása mellett döntött, a jogokat pedig újfent a Cliffhanger Productions  vette kezelésbe, amely a Jagged Alliance Online: Reloadedet követte el. Remélhetőleg azóta összekapták magukat. 

Hirdetés

Az új rész a Jagged Alliance: Rage! névre hallgat és a sztorija húsz évvel a legelső fejezet után játszódik. Ebben a kétfős online kooperatív móddal is rendelkező, rajzfilmes grafikájú spin-offban nem kisebb feladatot kapunk, minthogy mindössze néhány társunk segítségével szabadítsunk fel egy teljes szigetet egy drogbáró és őrült hadseregének uralma alól. A játékmenet terén a már jól megszokott körökre osztott taktikázást kapjuk kalandjátékos elemekkel kiegészítve, a küldetés keretében pedig változatos személyiségű és képességű karaktereket irányíthatunk. Újdonságként megkapjuk a durvának ígérkező Rage skilleket, amiket erősebbé tehetünk a harcok során. 

A Jagged Alliance: Rage! valamikor ősszel jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mit gondoltok a bejelentésről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)