Hirdetés

Jagged Alliance: Back in Action októberben

|

Megjelenési dátumot kapott az 1999-es klasszikus remake-je, a Jagged Alliance: Back in Action.

Hirdetés

Megannyi év bizonytalanság és hányattatás után a Bitcomposer Games és a a Kalypso Media égisze alatt jelenik meg a Jagged Alliance-széria következő felvonása.



A jogok új tulajdonosai biztosra akartak menni, ezért ahelyett, hogy nulláról építettek volna fel egy harmadik részt, inkább fogták a fantasztikusra sikerült 1999-es Jagged Alliance 2-t a képzeletbeli országgal Arulco-val, annak Romániából elszármazott diktátor asszonyával, a jól ismert zsoldosokkal (Shadow, Ivan és a többiek), majd 3D-be öltöztették az egészet és a nagy előd összes taktikai lehetőségét megőrző körökre osztott-realtime hibrid harcokkal vértezték fel.



A Jagged Alliance: Back in Action október 18-án jelenik meg az Egyesült Államokban, három nappal később pedig már Európa legtöbb országában is megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)