Hirdetés

Jak and Daxter - jön a dobozos változat, gyűjtői kiadás is lesz

|

A Sony bejelentette, hogy a Naughty Dog klasszikusát egy különleges kiadásban is feltehetjük majd a polcunkra.

Hirdetés

A Jak and Daxter széria a PS2-es éra egyik legcsodálatosabb emléke, néhány epizód felújított változatát pedig már nyúzhatják is egy ideje a PS4 tulajok. A Sony azonban készül egy igazi nosztalgiabombával is.

Hirdetés

 Első körben a Jak and Daxter: Precursor Legacy jelenik majd meg, amit az előrendelők már februárban kézbe vehetnek. Egy erősen limitált kiadásról beszélünk, mindössze 2500 normál kiadás és 1250 gyűjtői doboz volt a virtuális boltban, és ezeket már el is kapkodták a rajongók. A második körös előrendelés ugyanennyi példányt tartogat, úgyhogy ha ti is akartok belőle, érdemes nagyon sietni. Az előrendelés ma éjfélkor indul a Limited Run Games oldalán.

A gyűjtőibe egy mutatós fém Precurson Orb, egy PS2-es memóriakártya formájú pendrive, exkluzív poszter, gyűjthető kártyacsomag, és lemezes soundtrack is került (ez utóbbi most először jelenik meg hivatalosan). Emellett a széria történelmét bemutató könyv is vár a rajongókra.  A későbbiekben a Jak 2, Jak 3 és Jak X: Combat Racing is kap egy-egy hasonló csomagot, és mivel a tervek szerint 2019 júniusáig mindet ki is akarja szállítani a kiadó, nem is kell majd rájuk sokáig várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)