Hirdetés

PS4-re költöznek a Naughty Dog PS2-es játékai

|

A Jak and Daxter széria a PlayStation 2 egész életciklusára ellátta tennivalóval a Naughty Dog csapatát, hamarosan pedig a Sony jelenlegi generációs konzoljára is átköltözik a sorozatban megjelent négy játék.

Hirdetés

Elég jó évük van azoknak, akik a Naughty Dog klasszikus játékait szeretnék újrajátszani PS4-en, a tavalyi Uncharted-gyűjtemény után ugyanis idén megérkezik a felújított Crash Bandicoot széria is. A Sony úgy ítélte, felújítást egyelőre nem érdemel, de újra kiadni megéri a Jak and Daxter sorozatot.

Ennek megfelelően az eredeti látványvilágot húzzák fel modern felbontásra, de így legalább az egész szériát megkapjuk. A Jak and Daxter mellett ugyanis a Jak II, a Jak 3 és a Jak X: Combat Racing is megjelenik HD-változatban. Az 1080p-s felbontás mellett trófeákat, illetve olyan PS4-es feature-öket is kapunk, mint a SharePlay, a Remote Play, vagy az Activity Feed támogatása. Kiderült továbbá, hogy a Jak X ugyan nem kap online többjátékos módot, de osztott képernyőn versenyezhetünk majd a barátainkkal.

Ti letöltitek majd valamelyik Jak and Daxtert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)