Hirdetés

James Bond: Blood Stone debut trailer

|

A mozikból egy időre száműzték 007-est, ám ez nem jelenti azt, hogy mi, játékosok le kellene mondanunk minden idők legnépszerűbb titkos ügynökének kalandjairól.

Hirdetés

Miközben az MGM épp saját kardjába dől, s olyan bombabiztos projektekre se tudja összekaparni a pénzt, mint a Hobbit, vagy a Bond 23, addig a Bond-játékok jogaiért annak idején milliókat perkáló Activision orbitális képzavarral érve tovább feji az aranytojást tojó tyúkot.



Az újabb, ezúttal mindenféle filmtől független játék a James Bond 007: Blood Stone címre hallgat, s az újabb filmekből Judi Dench és Daniel Craig hangján, illetve fizimiskáján túl a Grammy és BRIT Award díjakat bezsebelő Joss Stone is feltűnik, mint Bond-lány. Ráadásul a hölgyemény egy dalt is ír a játékhoz. A történetet pedig egy ismert forgatókönyvíró, Bruce Feirstein vetette papírra.



Úgy tűnik tehát, hogy minden készen áll egy igazán ütős, filmes béklyók által nem leláncolt Bond-játékra. A fejlesztő Bizarre Creations autós üldözéseket kíván harmadik személyű lövöldözésekkel ötvözni, lévén ezen a téren van igazán tapasztalatuk. A helyszínek között Athén, Isztambul, Monaco és Bankok szerepel, de talán nem is az egzotikus környezet a lényeg (ezt már megszokhattuk), inkább a 16 fős multiplayer, amely során ügynökök és zsoldosok csapnak majd össze.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)