Hirdetés

James Gunn elszólta magát – jöhetnek még Batman: Arkham játékok?

|

A Suicide Squad: Kill the Justice League kapcsán merült fel, hogy a franchise jövője mit hozhat még.

Hirdetés

A Batman: Arkham-játékoknak lelkes rajongóbázisa van, akikkel madarat lehetett volna fogatni, amikor kiderült, hogy a Rocksteady ismét egy DC-játékon dolgozik, aztán az öröm átváltott csalódottságba és dühbe, amikor kiderült, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League nem az a sötét, lopakodós, élvezetes harcrendszerű projekt lesz, mint amit megszoktunk a csapattól. Épp az ellenkezője annak: színes, poénkodós, pörgős, és még a hősök is gonosszá válnak.

Az se segített a közhangulaton, hogy bár egyedül is végigjátszhatjuk, de kooperatív élményként lesz az igazi, amelyhez az eredeti tervek szerint akkor is aktív internetkapcsolatra lett volna szükség, ha magányos farkasként fedeztük volna fel, pajtások nélkül. Ez utóbbi esetében azért visszavonulót fújt a Rocksteady, és belengették egy offline mód beépítését, de minden más maradt. 

Hirdetés

A Suicide Squad: Kill the Justice League a The Game Awardson is megmutatta magát nemrég, ami alapján biztosan okoz majd szórakoztató pillanatokat a játék, de érthető, ha valaki vágyja a Batman: Arkham-címek hangulatát. Nekik adhat reményt a DC jövőjét Peter Safrannal együtt pátyolgató James Gunn legújabb kommentje, amelyet a Threadsen hagyott egy felhasználói felvetésre. Egy rajongó ugyanis azt kérdezte tőle, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League lesz-e az Arkhamverse utolsó játéka, mire Gunn azt felelte: nem az a terv, hogy ez lesz az utolsó. 

Egy másiknál pedig arra hívta fel Gunn figyelmét valaki, hogy sokan tartanak tőle, hogy a Suicide Squad után inkább a DCU-s játékokra fognak koncentrálni, amire Gunn azt reagálta, hogy erről szó sincs, személy szerint alig várja az új játékot, és remélhetőleg még többet is, mert nagy rajongó. 

Azóta mindkettő komment törölve lett, de szerencsére az internet nem felejt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)