Hirdetés

James Gunn tisztázta, hogy tényleg egy pornósztár játssza-e Lex Luthort

|

A Superman: Legacy írója és rendezője is megszólalt az ügyben.

Hirdetés

A megreformált DC moziverzumot a 2025-ös Superman: Legacy fogja beröffenteni a DC Studios társvezetője, James Gunn írásában és rendezésében. A főszereplőt és szerelmét, Lois Lane-t már sikerült is megtalálni két fiatal tehetség, David Corenswet (Hollywood, A politikus, Pearl) és Rachel Brosnahan (A csodálatos Mrs. Maisel, Kártyavár) képében, de ez még nem minden. 

A stábot erősíti Nathan Fillion (Castle, Firefly) Guy Gardnerként/Zöld Lámpásként, Isabela Merced (Sicario 2. - A zsoldos, Dóra és az elveszett Aranyváros) Hawkgirlként, Edi Gathegi (For All Mankind, StartUp) Mister Terrificként, valamint Anthony Carrigan (Barry, Gotham) Metamorphóként. 

Hirdetés

Ez a szereplőgárda már így is nagyon izgalmas, de valaki az interneten még izgatóbbá szerette volna tenni azzal, hogy elindított egy alaptalan pletykát, miszerint az ismert pornósztár, Johnny Sins (polgári nevén Steven Wolfe) fogja eljátszani Lex Luthor szerepét a filmben - valószínűleg arra a megcáfolhatatlan tényre alapozva, hogy mindketten kopaszok. 

A többség nem gondolta komolyan, hogy ez valóban opció lehet, azonban az internet népe mindenből szeret viccet csinálni, így hamar eljutott az ötlet James Gunn-hoz is a Twitteren/X-en keresztül, amikor valaki nekiszegezte a kérdést. Gunn reakciója magáért beszél: 

"Ó, Istenem, ezt nem hiheted el."

Aki viszont a jelentések szerint valóban versenyben van Lex Luthor szerepéért, az Nicholas Hoult, akit olyan filmekben láthatott korábban a közönség, mint az X-Men: Az elsők, az Eleven testek, a Mad Max: A harag útja, a Tolkien, az A menü és legutóbb a Renfield. Örülnétek neki?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)