Hirdetés

Moebius: Empire Rising - tavasszal érkezik Jane Jensen játéka

|

Végre hivatalos megjelenési dátumot is kaptunk Jane Jensen legújabb kalandjátékához.

Hirdetés

Jane Jensen, a Gabriel Knight szülőanyja már jó ideje dolgozik legújabb projektjén, melynek megjelenéséig kevesebb mint két hónap van hátra.

A Moebius: Empire Rising egy műkincskereskedő, Malachi Rector történetét dolgozza fel. A fiatalember fotografikus memóriájának és a történelemhez való érzékének köszönhetően nagy név a szakmában, aki első ránézésre képes az eredeti műtárgyakat megkülönböztetni a hamisítványoktól. Most azonban újszerű megbízást kap, amely kizökkenti a komfortzónájából.

 

Egy titokzatos kormányügynökség megbízásából Velencébe utazik, hogy egy holttestet azonosítson. Ha ez nem lenne elég gyanús, mindezért ötvenezer dollárt is felajánlanak neki, de lesi minden lépését az ügynökség, valakik így is az életére törnek.

Az összeesküvés-elméletekkel tűzdelt történet leginkább a James Bond és Sherlock Holmes thrillerekre emlékeztet, mindezt egy modern, point-and-click kalandjátékba ültetve. A különböző fejtörőkkel tarkított játék Malachi és testőre kalandjait követi végit, a Jane Jensentől már megszokott stílusban.

Jane és a Pinkterton Road fejlesztői két éve dolgoznak a játékon, amely most végre révbe ért. A megjelenésért a Phoenix Online Studios a felelős, akik minden terhet levettek Jane válláról, hogy azonnal beleláthasson következő projektjébe.

A játék április 15-én jelenik meg, PC-n, Mac-en, iOS-en és Androidon.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)