Hirdetés

Jane's Advanced Strike Fighter - Ismét légiharcra készülhetünk

|

A tavaly beharangozott játék ősszel érkezik.

Hirdetés

A Jane's az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) cím a katonai játékok világában, a kilencvenes évek óta. Most azonban visszatérnek, és reményeink szerint betömik azt a marha nagy űrt, melyet a modern vadászgépekkel foglalkozó játékok hiánya okozott.

Idén ősszel a Jane's Advanced Strike Fighters jóvoltából újra ránk csukódhat a kabintető, és felzúgnak a sugárhajtóművek. Az Evolved Games játékában Azbaristan fiktív légterében fogunk repkedni, 65.000 négyzetkilométernyi területen, 16 küldetésen keresztül, 30 különböző légijármű botkormánya mögött.

Az online lehetőségek között szerepel 2-4 fős kooperatív kampány, illetve 16 fős PvP csatározás. Izgatottan várjuk, hogy milyen fizikára, játékmenetre számíthatunk, mert a múltban a Jane's igen közel állt a szimulációhoz, és mivel az tudható, hogy mind PC-re, mind pedig Xbox 360-ra, és PS3-ra érkezik a játék, felmerül egy kérdés.

A régi idők szimulátorait sokan ismerjük, melyeknél a klaviatúra összes gombja játszik, plusz a Ctrl, és a Shift, illetve ezek közös kombinációja. Amennyiben ez most is így lesz, akkor nem lesz elég a konzolok behatárolt számú gombmennyisége, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy a casual játékmenethez fogunk közeledni, vagy PC-re kicsit más lesz az egész.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)