Hirdetés

Január 28-án indul a vérfagyasztó kaland

|

A Dead Space 2 rémületes módon ismerteti meg a játékost a mélységes mély űr félelmetes feszültségével

Hirdetés

Támadnak a vérszomjas nekromorfok, és NEKÜNK kell megóvnunk tőlük az emberiséget!

Az E3 keretei közt megrendezett sajtótájékoztatóján a cég Visceral Games stúdiója nyilvánosságra hozta a Dead Space 2 régóta izgalommal várt megjelenési dátumát. Az akcióhorror-játék Európában január 28-án kerül a boltokba.

A Dead Space 2 az akció, a horror és a félelem határait feszegető alkotás. Miután Isaac Clarke, a Dead Space 2 hőse magához tér egy rejtélyesen burjánzó, sötét helyen, hamarosan ismét egy hatalmas nekromorf invázió kellős közepén találja magát, majd hosszú útra indul az élőhalott szörnyek sikolyaitól és kísérteties zajoktól visszhangzó, elhagyatott, félelmetes épületeken át. A Dead Space 2 műfajának legjobb hangzásvilágát, látványát és akciójeleneteit hozza el.

A Dead Space 2 játékban Isaac Clarke mérnök alakja egy vérfagylaló új kaland során tér vissza, mely a „The Sprawl” nevet viselő, vadonatúj űrállomáson zajlik. A borzalmas idegen fertőzést magányosan túlélő Isaac egy katasztrofális új rémálom kellős közepén találja magát.

Az őrülettel csatázva Isaac mindent megtesz, hogy megmeneküljön és legyőzze az elszánt ellenséges támadásokat. Isaac felveszi a harcot, és új fegyverarzenáljának segítségével megcsonkítja, s feldarabolja a nekromorfokat. A játékosoknak hátborzongató élményekben lesz részük, hiszen a küzdelmek nagyobbak, iszonytatóbbak és félelmetesebbek, mint valaha.

„Isaac, a nekromorfok és az egész Dead Space világ sok felfedeznivalót tartogat még. A Dead Space 2 új dimenzióval gazdagítja ezt az összetett univerzumot és annak lakóit” – nyilatkozta Steve Papoutsis ügyvezető producer. „Megtisztelő és lenyűgöző volt a  közönség reakciója a Dead Space és a Dead Space Extraction játékokra, és nagy örömmel adunk hozzá újabb fejezetet a horrorműfaj klasszikusaihoz.”

Az Electronic Entertainment Expo (E3) keretében tartott Sony-sajtótájékoztatón a Visceral Games nyilvánosságra hozta a Dead Space 2 exkluzív, PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszerre megjelenő Limited Edition kiadásának részleteit. A Limited Edition full HD felbontásban tartalmazza a Dead Space történetének előzményeit feldolgozó, díjnyertes Dead Space Extraction játékot, kiegészítve vadonatúj trófearendszerrel és kooperatív játékmenettel, melyekhez a szokásos DUALSHOCK 3 és SIXAXIS  vezérlők mellett az új PlayStation Move mozgásvezérlőt is támogatja.

„Igazi csemege, hogy két elképesztő élményt kínálunk egy csomagban. A Limited Edition segítségével a  PlayStation 3 rajongók alapos betekintést nyerhetnek a nekromorf-fertőzés és az azt követő pusztítás eredetébe. Itt születik meg az a beteg és sötét világ, melyben Isaac él” – fejtette ki Steve Papoutsis, a Dead Space 2 ügyvezető producere. „A PlayStation Move támogatásának beépítésével fantasztikusan egyedivé válik az élmény, ilyesmit a játékosok eddig még nem tapasztalhattak, és alig várjuk, hogy láthassuk a reakciójukat.”

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)