Hirdetés

Jason Momoa Aquamanjével érkezik a Fortnite Season 3

|

A Fortnite következő szezonjában minden a víz körül forog, a DC comics egyik népszerű szuperhősnek pedig ez nem is lehetne jobb alkalom a vendégszereplésre.

Hirdetés

Hétfőn működésbe lépett egy pusztító erejű gépezet a Fortnite világában, ennek következményeképp pedig a játéktérül szolgáló sziget legnagyobb része víz alá került. A ma élesedett Season 3 Splash Down innen veszi fel a fonalat. A megváltozott körülmények pedig a jelek szerint a hét tenger urát is előcsalták. Igen, maga Aquaman is beugrik a robbantgatós, cápákkal szörfözős buliba, ráadásul a DC hősének nem akármelyik inkarnációjáról van szó: a karakter Jason Momoa külsejét kapta meg.

Hirdetés

A Splash Down egyik legfontosabb újdonsága a Marauders rendszer megjelenése lesz. Az új játékmechanikának köszönhetően zsivány Marauderek jelennek meg a pályán, akiknek egyetlen célja van: borsot törni az orrunk alá. Nem csak a többi játékossal kell tehát megharcolnunk ezentúl, hanem a Marauderek is ránk fognak vadászni. 

Természetesen az új szezon mellé új Battle Pass is jár, amit egy csomó viselhető csecsebecsével töltöttek meg. A vásárlás egyből feloldja a Fade és az Ocean outfiteket, kapunk 1,500 V-Buck valutát, maga Aquaman pedig valamikor később, de még idén érkezik meg a játékba az Epic Games közleménye szerint. Érdekes újítás lesz még a Build-A-Brella opció (ezt szintén a Battle Pass hozza el), amellyel saját esernyőt készíthetünk magunknak - mi másra is vágyhatna az ember. 

Az Epic mostantól fogva nem tesz közzé teljes patchleírásokat, így a Season 3 Splash Down összes újdonságára szépen lassan maguknak a játékosoknak kell majd rájönniük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)