Hirdetés

Jóval Jason Statham előtt - Halálos futam 2000 (1975) ismertető

|

Hogy ha halálos autókkal való versenyzésről van szó, akkor ha filmről van szó, általában mindenkinek ugyanaz a cím jut eszébe...

Hirdetés

A Jason Statham főszereplésével készült Halálfutam, melyet Paul W.S. Anderson író-rendező úrnak köszönhetünk elsősorban. AZ 1975-ben kiadott elődről nem különösebben hallunk (mondjuk nem is zavar sok vizet9, viszont ha egy szóval jellemeznem kéne az nem lenne más, mint az "elmebeteg".

Az eredeti film Halálos futam 2000 néven fut Magyarországon. Egy disztopikus jövőben játszódó eltorzult verseny van a középpontban, melyben el kell jutni az USA keleti partjától a nyugatiig a lehető legrövidebb idő alatt, és közben annyi pontot szerezni, amennyit csak lehet. És miért kap a versenyző pontot? Na most megtudjátok, miért elmebeteg. Emberek gyilkolásával.

Az olvasói ismertető folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)