Hirdetés

Jason visszatér - Péntek 13 (2009) Olvasói ismertető

|

„Nem eltűnt, meghalt. Akit itt nem találnak, az örökre eltűnt. Az idegenek nem tudják, merre ne menjenek, csak a baj jár velük. Minket hagyjanak békén. Ezt akarja Ő is!”

Hirdetés

Jason Voorhees történetét 11 filmben elmesélték már, a világ egyik leghíresebb pszichopatája azonban visszatért, és kész megölni bárkit, bármilyen módszerrel, csak hogy megbosszulja anyja halálát. Jason visszatért, és kegyetlenebb, mint bármikor. Köszönhetjük ezt Michael Bay-nek és produkciós cégének, a Platinum Dunes-nak.

Sok-sok horror feldolgozást készítettek már kisebb-nagyobb sikerekkel. Sokak szerint felesleges ennyi remake (Bay keze alatt még inkább), megint mások szerint igen is szükség van rá, fel kell támasztani a régi legendákat, leporolni a tekercseket és újra forgatni.

Akkor lesz egy remake jó, ha nem veszíti el régi közönségét, de újakat is tud szerezni magának. Ha megtartja a jól bevált receptet, s ahhoz csak tesz valami még jobbat, de nem vesz el belőle semmit. Bay nevéhez sokszor nem a jó minőség fűződik, de horror terén tud jókat alkotni, gondoljunk A texasi Láncfűrészes mészárlásra, vagy a The Amityville Horror 2005-ös remake-re.

Az olvasói ismertető folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)