Hirdetés

Te mivel fogsz játszani az ünnepek alatt?

|

Jövő héten már ünnepeljük a karácsonyt, új megjelenések közül egy-két digitális cím maradt még hátra. Te mit pótolsz a szünetben?

Hirdetés

December elején elment az idei utolsó GameStar magazin a nyomdába, a következő pedig csak januárban fog, úgyhogy az ünnepek közeledtével nálunk is egy kicsit kevésbé pörög a meló. Persze a GameStar Online szekerét továbbra is hajtjuk, de játszhatunk végre olyan játékokkal is, amikről aztán már nem kell tesztet írnunk.

Én konkrét tervvel készültem, megvan, milyen sorrendben pótolom az idei elmaradásokat. A Call of Duty: Infinite Warfare kampányát a napokban letudtam (sokkal jobb volt a Black Ops III-énál, de azért még mindig nem csúcs), a Titanfall 2 a következő, aztán nekilátok a Watch Dogs 2-nek, és a Final Fantasy XV lesz valószínűleg az utolsó, ami belefér az évbe. Közben beiktatok egy kis Steepet (amiről egyébként teszt is lesz hamarosan), egy kis Call of Duty: Modern Warfare Remasteredöt, pár kör Forza Horizon 3-at, illetve újra kedvet kaptam a Rainbow Six: Siege-hez, amit most, a médiabajnokságos győzelem után a szerkesztőség egyre több tagja nyúz. Ez még csak a tervezet, és biztos, hogy közbejön valami, ami miatt nem fog minden beleférni, de nagyon reménykedem azért. 

Nálatok mi a terv? Mi az, amit még biztosan elővesztek idén? Mondjátok el nekünk, szavazzatok vagy írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)