Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb márciusi játék?

|

Már az április tapossuk, szóval éppen itt az ideje, hogy megkérdezzünk benneteket arról, mi volt a kedvenc márciusi játékotok.

Hirdetés

Jó szokásunkhoz híven most sem marad el a havi szavazás, bár most pár napot csúsztunk vele. A kérdés a szokásos, ezúttal a márciusi megjelenések közül kell kiválasztanotok azt a játékot, ami a ti szíveteket a leginkább elrabolta.

Nem panaszkodhattunk a márciusi megjelenések kapcsán, hiszen elsején jött meg a Horizon: Zero Dawn, amit sokan egyből az év játékának is kikiáltottak. Persze csak azok, akik szerinte nem a The Legend of Zelda: Breath of the Wild érdemelné ezt a címet. A Mass Effect: Andromeda nem aratott elsöprő sikert, de azért nagyon sokan vannak, akik örömmel indultak felfedezni egy teljesen új galaxist. Bolíviába is ellátogathattunk a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlandsben, de persze egy mókás kis goblin is tiszteletét tette nálunk, illetve a Nier: Automata sem maradhat ki a sorból. 

A fontosabb márciusi megjelenések közül az alábbi szavazáson kell rányomnotok a személyes kedvencetekre, kommentben pedig jöhet a részletesebb kifejtés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)