Hirdetés

Játékkal lehet csábító illatod

|

Lehetne valami új találmány, de a recept sokkal egyszerűbb. Az AXE Jump nevű játéka október 15-én rajtol, ahol a reklámból ismert csajmágnes kosarast kell a fellegekbe repíteni - értékes nyereményekért cserébe.

Hirdetés

Ki ne vágyna arra, hogy két csodás pom-pomlány csimpaszkodjon rajta mohó vággyal, miközben éppen hatalmasat zsákol?

Október 15-től három héten keresztül az AXE Facebook oldalán te is kipróbálhatod, hogy mire vagy képes a Jump nevet viselő alkalmazás segítségével.



Még nem ismered a Sport Blast erejét? A csajozás rengeteg bajjal járhat. Mindent megteszünk, hogy a kiszemelt hölgyet meghódítsuk, de közben teljesen lemerülünk. Legyen szó sportról vagy mentális igénybevételről, nehéz a legjobb formánkat nyújtani, ha egy dögös csaj van a láthatáron. Az új Axe Sport Blast segít, hogy fizikailag és szellemileg is a legtöbbet tudd kihozni magadból. Az AXE segítségével most a Jump Facebook játékkal te is megnyerheted a legújabb csábító illatot.



Maga a feladat könnyű: a reklámból ismert szerencsés kosaras sráccal kell minél magasabbra ugrálni - természetesen a közösségi oldal népességével versenyezve. Megéri a legjobbnak lenni, ugyanis minden héten a TOP 10 eredményt elérő 10 játékos garantált AXE ajándékcsomagot nyer, emellett hetente kisorsol az AXE további 10 szerencsés nyertest a versenyzők közül, akik részesülhetnek a SportBlast ajándékcsomagok élvezetéből. A harmadik hét végén a legjobb 3 játékos egy nagy AXE csomagot kap, amelyben többek között az idei nyár fesztiválozós slágereként befutott AXE szörfnadrág is helyet kapott.



A három hetes AXE Jump játék keretében megnyerhető ajándékok tehát:

- Heti 10 db garantált ajándékcsomag a TOP 10 játékosnak! A SportBlast csomag tartalma: deo (150 ml), tusfürdő (250 ml), washbag, egérpad
- Heti 10 db kis AXE csomag kerül kisorsolásra az adott héten játszó összes játékos között. A csomag tartalma: bőrkarkötő, egérpad, Xmas párna huzat, valamint vagy USB lámpa, vagy Washbag, vagy Citybag
- A nyereményjáték végéig 3 legjobb eredményt elért játékos megnyeri a 3 db nagy AXE csomagot! A csomag tartalma: AXE szörfnadrág M-es vagy L-es méretben, deo (150 ml), tusfürdő (250 ml), aftershave (100 ml), USB lámpa, bőrkarkötő, egérpad, citybag, Xmas párna huzat
Vár titeket az új Sport Blast illat, egy jópofa játék és számtalan nyeremény.

Játssz az Axe Jump játékával!

A részletes játékszabályt itt olvashatjátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)