Hirdetés

Játékok a változásért

|

A Microsoft új pályázatot hirdetett meg, melynek témaköre a globális felmelegedés lesz.

Hirdetés

A verseny neve Games For Change Challenge lesz, amelyet a Microsoft mellett a Games For Change (egy olyan csoport, mely más csoportoknak segít olyan játékok előállításában, amelyek pozitív üzeneteket közvetítenek a társadalom felé) csoport támogat. A verseny körülbelül nyár vége felé fog indulni, és témája olyan játék előállítása, amely kapcsolódik a globális felmelegedéshez. Az egyetlen kikötés ezen kívül, hogy a Microsoft XNA Studios Express rendszerében kell a játékot csinálni. A legjobb pályaműveket később le lehet majd tölteni az Xbox 360 tulajdonosoknak a Live rendszeren keresztül, valamint helyezéstől függően különböző pénzjutalmak ütik a legjobbak markát. Ezen kívül az első helyezettnek felajánlanak egy gyakornoki állást a Microsoft Interactive Entertainment Buisness csapatában A pályázat pontos kiírása itt találálható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)