Hirdetés

Játékokkal jön a Google app store

|

Játékokat is lehet majd vásárolni a Google által készülő Chrome Web Store-ban

Hirdetés

Bizonyára az Apple hasonló, és különösen sikeres megoldása motiválta a Google-t, hogy előálljon saját alkalmazásbazárjával, ami ráadásul közvetlenül a böngészőbe installálja az alkalmazásokat, melyek között játékok is helyet kaptak. Jön a Chrome Web Store!

A megannyi kis hasznos készség mellett olyan játékok is feltűntek a palettán, mint a Plants vs Zombies, vagy épp a LEGO Star Wars, utóbbi tökéletesen, rezzenéstelenül és azonnal futott 3D-ben. A nevéből logikusan gondolnánk, hogy a Chrome Web Store csak a Google böngészőjéből lesz elérhető, ám a cég a bejelentéskor sietett leszögezni, hogy mindenki számára elérhető szabványokat alkalmaztak a készítésekor, így bármelyik modern böngésző alkalmas lesz a használatára. Igaz, a Chrome felhasználók kisebb extrákra is számíthatnak majd. A Chrome Web Store startja még idén várható. Vajon igazi konkurenciája lesz az Apple Store-nak? Reméljük, és izgatottan várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)