Hirdetés

Játékosok az erőszak ellen

|

Nyilván mindenkinek, aki kicsit is konyít a videójátékokhoz, elege van már abból, hogy a média bűnbakként állítja elő azokat minden erőszakos cselekedet magyarázataként. A Girl Gaming Network és az Advanced Media Network közös erővel egy nemzeti szintű tüntetést szervez az USA-ban ezen mentalitás ellen.

Hirdetés

A tüntetés(sorozat) a Gamers Against Violence (Játékosok az erőszak ellen) nevet viseli, és egy hétig fog tartani, május 5-től kezdődően. Becky Young, a Girl Gaming Network egyig tagjának szavaival: "Ugyan fontos megérteni, hogy nem minden szórakozási forma való minden korosztálynak, ugyanakkor azt is fontos megjegyezni, hogy nem helyes egy egész ipart és kultúrát hibáztatni valamiért. Sokan vagyunk, akik játszunk, és értjük a különbséget az emberek és a pixelek között. Ezen a héten végre kiállunk a közösségért".
A tüntetések New York-ban kezdődnek, majd Oklahomában és Kanadában is megszervezésre kerülnek. A szervezők szeretnék, ha minél többen csatlakoznának a megmozduláshoz, ezzel is nyomatékosabbá téve annak mondanivalóját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)