Hirdetés

Játéközön - Cabal Online az ingyenes MMORPG

|

Mai rendhagyó játékajánlónk alanya nem éppen flash, mint ahogyan azt sokan várnák. Irány a Cabal Online!

Hirdetés

Akik vonzódnak az MMO-khoz, a Cabal Online nem lehet ismeretlen fogalom. Népszerűségét nagyban köszönheti annak, hogy a játék teljesen ingyenes.

Nevareth világát egyszer már elpusztította a Cabal nevű ördögi erő, s a mi feladatunk, hogy megakadályozzunk ennek újbóli bekövetkeztét. Hősünket hat elérhető kaszt közül válaszhajuk ki, aki így lehet Warrior, Blader, Wizard, Force Blader, Force Shielder vagy Force Archer. Igazi hack-n-slash játék lévén a küldetéseink többnyire valami vagy valaki lemészárlásából állnak, amikért pedig nem maradhat el a beígért jutalom. A Cabal Online teljesen ingyenesen játszható MMORPG, és a folyamatos tartalomfrissítés révén mindig új kalandokba foghat a játékos. Kérdezzétek csak meg azokat, akik le sem tudnak szakadni róla! Cabal Online-t mindenkinek!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)