Hirdetés

Játéközön - RömiRoyal

|

Téged is várnak a RömiRoyal online asztalai, a kiváló kikapcsolódás garanciájával!

Hirdetés

Mai játékajánlók egy valóban különleges esemény, hiszen nem csupán egy egyszerű flash játék van terítéken, hanem gyakorlatilag egy komplett játékterem. Íme a RömiRoyal

A RömiRoyal - mint ahogyan neve is sejteti- a römi örömeinek népszerűsítését tűzte zászlajára, hogy a hazai online játékosok -legyen az profi vagy amatőr - egy helyen hódolhassanak kedvenc időtöltésüknek. Egy gyors regisztráció után máris kezdhetjük a játékot, és megismerkedhetünk a RömiRoyal egyszerű, de számtalan lehetőséget kínáló rendszerével. A römivel még csak most ismerkedők (mint például én) és a kockáztatni nem szerető játékosok a nap bármelyik pillanatában leszállhatnak egy ingyenes partira, ha mondjuk már unják a pókert (mint például én). A profi römisek viszont élesben is kipróbálhatják magukat mások ellen, így gyarapítva, vagy ne adj Isten megnyirbálva egyenlegüket. Mai játékajánlónkban tehát egy könnyed esti römire hívunk mindenkit, a RömiRoyal asztalaihoz. Jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)