Hirdetés

Játéközön - Szombat esti várrombolás

|

Katapulttal várat rombolni flash!

Hirdetés

Vissza-visszatérő flash játék ajánlónk mai kiadásában egy jól bevált recept legújabb elgondolásával ismerkedünk meg. Katapultot tölts!!!

A Siege Master ugyan arra a metodikára épül, mint a közkedvelt és már itt is bemutatott Castle Clout vagy a Crush the Castle. Tehát van egy katapultunk, illetve egy pusztulásra ítélt vár, benne pár emberre. A cél úgy eltalálni a várat, hogy akiknek halni kell meghalljanak, akiknek viszont túl kell élni az ostromot életben maradjanak. Nem könnyű... Annyi segítség azért akad, hogy a megfelelő ritmus elkapása helyett itt előre be tudjuk állítani a lövés erejét és szögét. A többit a fizika dolga. Kellemes rombolást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)